Promovišite mojWeb i zaradite!

0

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo pokrenuli mojWeb affiliate (partner) program preko kojeg preporukom naše usluge možete zaraditi.

Ako ste bloger i objavljujete sadržaje vezane za web dizajn, online marketing i sl. pozivamo vas da promovišite mojWeb uslugu, pišete afirmativno o mojWeb platformi, koristite je kao primjer dobre prakse u svojim člancima, postavite banner na svoju stranicu i sl. Za svakog ko sa vašim linkom napravi probnu stranicu i odluči se za kupovinu mojWeb paketa vi zarađujete proviziju.

Ako pružate usluge marketinga, poslovnih konsultacija ili ste informatičar, programer, webmaster, grafički dizajner, sigurno ste u situaciji da vas vaši klijenti i poznanici često pitaju za savjet vezano za izradu web stranice i prateće usluge (hosting, domene, održavanje). Neka vaša preporuka bude mojWeb. Dajte im svoj affiliate link ili vi napravite probnu stranicu za njih i na taj način zaradite proviziju za svaki prodani mojWeb paket po vašoj preporuci.

Zašto je mojWeb savršen za partnerski (affiliate) marketing?

  • To je jedinstvena usluga na našem govornom području
  • Posjeduje veliki tržišni potencijal
  • Ima izrazito visoku stopu konverzije zahvaljujući jednostavnosti upotrebe sistema i vrhunskoj korisničkoj podršci
  • Nudi visoku proviziju (od 10% do 20% po prodaji)
  • 30 dana trajanje cookie-ja
  • Sav promotivni materijal je dostupan i spreman za upotrebu (baneri, promotivni video, video uputstva, blog članci…)

Kako program radi i kako se prijaviti?

Kada neko na vašoj web stranici, blogu, e-mailu i sl. klikne na vaš affiliate link i dođe na mojWeb stranicu, u njihov internet preglednik (pretraživač, browser) će biti postavljen “cookie” (“kolačić”) koji sadrži vaš affiliate kod. Ako ta osoba napravi probnu stranicu i odluči se za kupovinu mojWeb paketa, naš sistem će uplaćeni paket povezati sa vašim affiliate kodom i vama će biti pripisana provizija za prodati paket.

Za ulazak u program potrebno je da popunite i pošaljete prijavu. Da bi prijava bila uzeta u razmatranje, u poruci je potrebno opisati kako i gdje namjeravate promovisati mojWeb uslugu. Odobreni partneri će dobiti affiliate (partnerski) link i pravo promocije mojWeb usluge.

Detaljnije o uslovima saradnje i link za prijavu možete vidjeti na web stranici http://affiliate.mojweb.ba/ ili klikom na link u nastavku.