Predstavljamo dvije nove mojWeb teme

0

U već bogatu kolekciju mojWeb tema, dodali smo dvije nove, profesionalno dizajnirane, responzivne teme: Neva i Darja.

NEVA je profesionalna mojWeb tema pomoću koje ćete svoj sadržaj prikazati na elegantan i poslovan način. Neva je veoma prilagodljiva, višenamjenska tema sa širokim izborom boja, načina prikaza i raznolikim demo sadržajem tako da može savršeno poslužiti kao osnova za web stranice firmi, restorana, obrta, organizacija, sportskih klubova i sl. Jednostavno nema ograničenja u njenoj primjeni. Potpuno responzivan dizajn (prilagodljiv raznim rezolucijama ekrana) osigurava da Neva izgleda zapanjujuće na svim platformama i uređajima, bilo da su to desktop ili laptop računari, tableti ili mobiteli.

nevafinal

 

DARJA je moderna, višenamjenska mojWeb tema sa izuzetno naglašenim vizuelnim sadržajem. Tema nudi bogat inicijalni (demo) sadržaj koji vam ostaje dostupan nakon kreiranja web stranice za upotpunjavanje vlastitog sadržaja. Darja je vrlo prilagodljiva tema koja dolazi u tri privlačne boje i tri strukture koje su izmjenjive unutar same stranice. Ova tema je dobro prilagođena za korporativne i organizacijske web stranice, web stranice marketinških agencija, portfolia ili bilo koje druge kreativne web stranice.

darjafinal

 

Isprobajte nove teme i u par minuta napravite vašu novu web stranicu: NEVA i DARJA.

Ako želite da e-mailom dobijate novosti, savjete i interesantne sadržaje vezane za web dizajn, online marketing i sl. prijavite se na naš newsletter.