Dostupna je mojWeb 2.0 verzija, pogledajte šta vam donosi!

0

Neprekidan rad na razvoju mojWeb sistema je rezultirao novom verzijom sistema. Verzija 2.0 je objavljena prema rasporedu sa novim unapređenjima, novim funkcijama i poboljšanjima. Ova verzija je rezultat konstantne komunikacije mojWeb tima i klijenata u posljednjih 12 mjeseci od kako je mojWeb javno dostupan.

Istaknuta-slika---mojweb-2-bez-naslova

Verzija 2.0, klijentima u administrativnom dijelu nudi brže okruženje (optimizacija brzine), te bolje animacije prilikom učitavanja promjena. Osim toga izvršeno je unapređenje devet tema: Arno, Darja, Elba, Ene, Ialomita, Kasai, Lena, Loara i Pilcomayo.

Međutim, ono što će klijente najviše zanimati su nove funkcionalnosti i novi elementi koje donosi ova verzija.

PRATITE NAS

Najjednostavniji način da izgradite mrežu mjesta na kojima vas svi mogu posjetiti, je da na svoju stranicu stavite uočljive linkove za Facebook Fan stranicu, Twitter profil, YouTube kanal i druge.. Sada je tu element koji vam omogućava lagano povezivanje vaše stranice sa profilima na društvenim mrežama.

04-social-icons-mojWeb-v2-VELIKE

03-pratite-nas

KALENDAR I FORMA ZA REZERVACIJU

Za sve, čije poslovne aktivnosti zahtijevaju rezervaciju termina ili prostora, dodali smo dva nova elementa. Rezervacijska forma, posebna vrsta kontakt forme, koja omogućava posjetiocima stranice da izvrše direktnu rezervaciju, a koju je moguće prilagoditi i koristiti u razne svrhe (rezervacija apartmana, sala za sastanke i druge aktivnosti, termina za obuku ili termina u ordinacijama…). Koristeći Kalendar kao dodatni element na stranici, moguće je prikazati slobodne i zauzete termine u sezoni (apartmani, hoteli, ordinacije, svadbeni saloni), kao sve druge planirane aktivnosti (npr. koncerti i svirke muzičkih grupa, radionice i obuke i sl.).

slike-za-kalendar-i-rezervacijsku-formu-bez-opisa-i-bez-pikni

SEPARATOR I LINK

Separator (linija za vizuelno razdvajanje sadržaja) je dizajnerski element koji će pomoći oko ljepšeg i struktuiranijeg prikaza sadržaja na stranici.

Link je praktičan element koji omogućava jednostavno dodavanje poveznica sa unutrašnjim i vanjskim sadržajem na stranici.

Važno je napomenuti da, kao i svaki put do sada, i ovo značajno unapređenje mojWeb sistema, naši klijenti dobijaju automatski u okviru mojWeb usluge, bez potrebe za dodatnim plaćanjem.