Pozivnica za Modern Web Day

0

Hotel “Senad od Bosne”, Lukavac, 17.12.2015.

Microsoft Bosna i Hercegovina i Leftor d.o.o. Tuzla vas pozivaju da prisustvujete Modern Web Day radionici gdje ćemo prezentirati najnovije trendove i najbolje prakse u razvoju za web te vas upoznati sa besplatnim alatima koji vam mogu pomoći u usklađivanju vaših postojećih i budućih web rješenja sa modernim web standardima, što će vam zasigurno pomoći da postignete visok stepen kompatibilnosti sa različitim web preglednicima na različitim uređajima.

Želimo vam pomoći da idete korak naprijed sa modernim tehnologijama tako što ćete provesti više vremena razvijajući kreativni dio vašeg web rješenja umjesto da trošite vrijeme i ulažete trud u testove kompatibilnosti.

Leftor d.o.o. Tuzla će, kao vodeći hosting provajder u BiH, čija hosting rješenja podržavaju savremene tehnologije i pristupe, prezentirati specifičnosti shared, dedicated, vps i specijaliziranog hostinga, te kako te usluge iskoristiti za pouzdaniji i brži rad vašeg web rješenja.

Upoznaćemo vas i sa mojWeb uslugom, sveobuhvatnim rješenjem koje u sebi sadržava online web kreator, profesionalni hosting, registraciju domene, e-mail adrese i još mnogo toga. Ova usluga je novost na bosanskohercegovačkom tržištu, a kreirana je u namjeri  da korisnicima olakša proces i uštedi vrijeme potrebno za izradu web stranice, njeno održavanje i ažuriranje. Prezentiraćemo online web kreator koji je integralni dio ove usluge, a koji uz Drag & Drop sistem i opcije za uređivanje svih elemenata, omogućava samostalno kreiranje i uređivanje web stranice bez potrebe za tehničkim znanjem.

Radionica će se održati 17.12.2015. godine u hotelu “Senad od Bosne” (jezero Modrac, Prokosovići) sa početkom u 10:00.

Za sve posjetioce obezbjeđen je ručak. Prijave se mogu izvršiti na narednom linku:

http://aka.ms/modernwebday

Radujemo se vašem dolasku!

U nastavku možete vidjeti raspored predavanja:

raspored