mojWeb 2.2.0

0

Zahtjevi i potrebe naših klijenata usmjeravaju naš razvoj. U svakodnevnom kontaktu sa klijentima saznajemo koje su njihove potrebe i u skladu s tim radimo nadogradnje sistema.

Nova verzija mojWeb sistema 2.2.0 donosi nekoliko značajnih unapređenja za koje smo sigurni da će biti od koristi postojećim, a i novim klijentima:

  • Mogućnost zaštite sadržaja lozinkom. Ova opcija je korisna za organizacije koje žele da na web postave i sadržaje internog karaktera koji neće biti vidljivi široj javnosti.

zastita sadrzaja slika 1

  • Opcija za stavke u meniju koje vidi samo administrator (“u izradi”). Ova opcija omogućava dodavanje novog sadržaja na stranicu koji neće odmah biti vidljiv na stranici dok ne bude spreman za objavu. Na taj način, ostatak web stranice je dostupan dok se novi sadržaji pripremaju i postavljaju na stranicu.

U izradi nevidiljiv slika 2

  • Element Link sada nudi više opcija za prikaz, kao dugme (button) i kao tekst, sa opcijama za horizontalno poravnanje.
  • U elementu Pratite nas, pored ostalih linkova za društvene mreže, dodat je i link za poslovnu mrežu LinkedIn i za kupoprodajni portal OLX.ba (bivši Pik.ba).
  • I na kraju za malo naprednije korisnike, u HTML element je sada moguće embedovati PDF za direktni prikaz na stranici.

Ako želite da novosti, savjete i interesantne sadržaje vezane za web dizajn, online marketing i sl. dobijate e-mailom prijavite se na naš newsletter.