Web stranica za uspješnu turističku sezonu

0

Prvi dojam je najbitniji! Ako se bavite turizmom, onda sigurno znate koliko je ta izjava tačna. U posljednjih nekoliko godina, naša zemlja se, kao i države u okruženju, redovno pojavljuje u samom vrhu poželjnih turističkih destinacija. Ljetna turistička sezona je na pragu, i veliki broj turista iz cijelog svijeta će krenuti u naše krajeve, da vide naše spomenike, posjete naše gradove i uživaju u prirodnim ljepotama. Da li ste spremni da na njih ostavite pozitivan prvi dojam?

Ponuda turizam
Web stranica je obično prvo što vaši gosti vide o vama. Poželite im dobrodošlicu sa lijepom i funkcionalnom web stranicom.

U toku našeg promotivnog perioda, u aprilu/travnju i maju/svibnju, svim zainteresovanim za mojWeb uslugu ćemo besplatno izraditi prijedlog stranice. Također, ukoliko nemate logotip za vašu djelatnost, naš tim će vam, u ovoj promotivnoj akciji, besplatno izraditi prijedlog logotipa za vaš hostel, turističku agenciju, rentacar, pansion…

Stranice rađene na mojWeb platformi imaju mnoštvo elemenata i mogućnosti posebno prilagođenih turističkoj ponudi:

Još danas zatražite ponudu i besplatan prijedlog web stranice na info@mojweb.ba ili pozivom na +387 35 364 036.

Očekujemo vas na mojWeb platformi i želimo vam uspješnu turističku sezonu!

Vaš mojWeb tim

Naš sistem možete i sami potpuno besplatno isprobati i koristiti u periodu od 30 dana: 

 

Ako želite da novosti, savjete i interesantne sadržaje vezane za web dizajn, online marketing i sl. dobijate e-mailom prijavite se na naš newsletter.