Nova tema i revizija postojećih tema

0

Posljednji update mojWeb tema donosi jednu sasvim novu temu i reviziju postojećih popularnih tema. Nova tema LOARA je moderna, pregledna i veoma prilagodljiva tema koju je moguće koristiti u različite svrhe. Dolazi u tri interesantna koloriteta. Jedinstvena je po položaju glavnog menija (sa lijeve strane).

mojWeb-nova-tema-Loara---v3-c-nova

Naš dizajnerski tim, pored rada na kreiranju novih tema, redovno radi i na poboljšanju postojećih tema i njihovom prilagođavanju novim browserima i uređajima. Optimatizacija tema za mobilne uređaje ne podrazumijeva samo prilagođavanje izgleda uređaju, odnosno veličini ekrana, nego i optimizaciju za korištenje na mobilnim uređajima. Samo i vizuelno i funkcionalno prilagođene stranice se smatraju relevantnima i korisnički prihvatljivijim što je izuzetno bitno kod rangiranja na tražilicama.mojWeb-responsive-teme-na-mobitelima

Ubuduće, sve nove teme će biti responsivne, zadržavajuću konzistentnost i jednoliko korisničko iskustvo na svim uređajima.

Pogledajte i iskoristite Loaru za vašu novu web stranicu – LOARA.

Ako želite da novosti, savjete i interesantne sadržaje vezane za web dizajn, online marketing i sl. dobijate e-mailom prijavite se na naš newsletter.